Do przygotowania posiłków używane są przyprawy, które zgodnie z informacją od producentów mogą zawierać śladowe ilości: glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy
ŚNIADANIE: Chleb baltonowski i słonecznikowy z masłem, polędwicą sopocką, sałata, papryka żółta, kawa zbożowa na mleku, herbata koperkowa, jabłko
OBIAD: I danie: Zupa pomidorowa z ryżem nagotowana na mięsie
II danie: Naleśniki z serkiem śmietankowym, sok pomarańczowy 100%
PODWIECZOREK: Kanapki z pomidorem i ogórkiem zielonym, herbata malinowa
(alergeny: 1,3,6,7,9,11)
ŚNIADANIE: Płatki owsiane na mleku, rogal mleczny z masłem, herbata z cytryną, marchew do zgryzu
OBIAD: Spaghetti z rybą (filet z miruny) ze świeżymi pomidorami i bazylią, ogórek kiszony, sok owocowy
PODWIECZOREK: Banan w polewie czekoladowej
(alergeny: 1,3,4,6,7,9,11)
ŚNIADANIE: Chleb baltonowski i słonecznikowy z masłem, kurczak gotowany, rzodkiewka, kawa zbożowa na mleku, herbata miętowa, arbuz
OBIAD: Gyros z kurczaka, ziemniaki duszone, sałata lodowa z ogórkiem zielonym i pomidorem, polana sosem czosnkowym, sok owocowy
PODWIECZOREK: Wafle andruty z dżemem truskawkowym, gruszka
(alergeny: 1,3,6,7,9,11)
ŚNIADANIE: Chleb baltonowski i słonecznikowy z masłem, pastą z suszonych pomidorów i twarogu, ogórek kiszony, kakao na mleku, herbata z melisy, kalarepa do zgryzu
OBIAD: Kaszotto (mix kasz: jęczmienna, pęczak, bulgur) z kurczakiem i warzywami (por, marchew, papryka żółta, groszek zielony, cebula), woda z cytryną
PODWIECZOREK: Jogurt naturalny z granolą i musem truskawkowym
(alergeny: 1,3,6,7,9,11)
ŚNIADANIE: Bułka pszenna i razowa z masłem, żółtym serem, rzodkiewka, pomidor, herbata z cytryną, melon
OBIAD: Ziemniaki duszone, jajko sadzone, mizeria z jogurtem naturalnym i koperkiem, sok owocowy
PODWIECZOREK: Babka piaskowa, herbata owocowa
(alergeny: 1,3,6,7,9,11)